Hakuohjeet

Oppilasvalinnat 2024

Päivitetty 2.5.2024

Hakuaika muuhun kuin kuoroihin on päättynyt 30.4.

Hakulomakkeella voi kuitenkin vielä ilmoittautua jonoon. Huomioimme jonottajat, mikäli oppilaspaikkoja vapautuu.

Yleistiedot

Pirkanmaan musiikkiopisto (PMO) tarjoaa ensisijaisesti lapsille ja nuorille suunnattua taiteen perusopetuksen musiikin laajan ja yleisen oppimäärän opetusta. Musiikkiopistoon hakeminen ei edellytä aikaisempaa osaamista.

  • Hakuaika on 1.2.–30.4.2024.
    Haku kuoroihin jatkuu 14.8. saakka
  • Oppilasvalintapäivät ke 29.5. ja to 30.5.
  • Valintatulokset ilmoitetaan kaikille hakijoille pe 7.6.
  • Oppilaiksi valittujen opinnot alkavat elokuussa.

Hakulomakkeet ja -ohjeet

Soitto

Laulu (laulusuzuki, klassinen ja pop/jazz)

Kuorot (Tactus ja Sympaatti)

Elektronisen musiikin tekeminen

Tiedoksi hakijoille

Henkilökohtainen oppilasvalinta-aika ilmoitetaan hakijoille sähköpostitse. HUOM! Alaikäisten (alle 18-v.) hakijoiden viestit lähetetään huoltajan sähköpostiin. Viestit lähettävä osoite on postitus@pmo.fi, lisää se tarvittaessa sähköpostiohjelmasi luotettavien lähettäjien listalle. Jos et ole saanut viestiä ke 15.5. klo 21 mennessä etkä löydä sitä roskapostikansiostasi, ilmoita asiasta sähköpostitse apulaisrehtori Timo Saariselle (timo.saarinen@pmo.fi).

Uudet oppilaat otetaan vapautuville oppilaspaikoille. Määrä vaihtelee vuosittain soittimittain ja oppilaiden kotikunnittain. Oppilaiksi hyväksytyille tarjotaan oppilaspaikkaa joko laajassa tai yleisessä oppimäärässä tai valmennusopetuksessa. Lisätiedot oppilaspaikoista näet täältä.

Tampereen toimipisteessä annetaan kaikkien instrumenttien (soittimet ja laulu) opetusta. Muilla paikkakunnilla opetettavat instrumentit näet toimipisteiden infosivuilta www.pmo.fi/yhteystiedot/toimipisteet. Mikäli haluttua opetusta ei ole omalla paikkakunnalla, voi tulla tunneille Tampereelle.