Hakuohjeet 2023

Oppilasvalinnat 2023

Päivitetty 9.6.2023

Kiitos kaikille oppilasvalintoihin osallistuneille!

Oppilasvalintapäätökset on lähetetty pe 9.6. sähköpostitse kaikille hakijoille osoitteesta postitus@pmo.fi. Alaikäisten (alle 18-v.) hakijoiden viestit on lähetetty huoltajan sähköpostiin. Jos viestiä ei ole tullut eikä sitä löydy roskapostinkaan joukosta, päätöksen voi pyytää apulaisrehtori Timo Saariselta (timo.saarinen@pmo.fi).

Hakuaika kuoroihin jatkuu vielä

Hakuaika soiton- ja laulunopetukseen on päättynyt 30.4. Hakulomakkeella voi kuitenkin vielä ilmoittautua jonoon. Huomioimme jonottajat vain, jos oppilaspaikkoja vapautuu.

Pirkanmaan musiikkiopisto (PMO) tarjoaa ensisijaisesti lapsille ja nuorille suunnattua taiteen perusopetuksen musiikin laajan ja yleisen oppimäärän opetusta. Musiikkiopistoon hakeminen ei edellytä aikaisempaa osaamista.

  • Hakuaika on 1.2.–30.4.2023.
    Haku kuoroihin jatkuu 13.8. saakka
  • Oppilasvalintapäivät ke 31.5. ja to 1.6.
  • Valintatulokset ilmoitetaan kaikille hakijoille pe 9.6.
  • Oppilaiksi valittujen opinnot alkavat elokuussa.

Tampereen toimipisteessä annetaan kaikkien instrumenttien (soittimet ja laulu) opetusta. Muilla paikkakunnilla opetettavat instrumentit näet toimipisteiden infosivuilta www.pmo.fi/yhteystiedot/toimipisteet. Mikäli haluamaasi opetusta ei ole omalla paikkakunnallasi, voit tulla tunneille Tampereelle.

Uudet oppilaat otetaan vapautuville oppilaspaikoille. Määrä vaihtelee vuosittain soittimittain ja oppilaiden kotikunnittain. Oppilaiksi hyväksytyille tarjotaan oppilaspaikkaa joko laajassa tai yleisessä oppimäärässä tai valmennusopetuksessa. Lisätiedot oppilaspaikoista näet täältä.

Hakeminen soitonopetukseen

Katso soiton hakuohjeet täältä.

Hakeminen laulunopetukseen
(klassinen, pop/jazz ja laulusuzuki)

Katso laulun hakuohjeet täältä.

Hakeminen kuoroihin
(Tactus ja Sympaatti)

Katso kuorojen hakuohjeet täältä.

Hakeminen elektronisen musiikin tekemiseen (hakuaika 20.4.–21.5.)

Katso elektronisen musiikin hakuohjeet täältä.