Muskarimaksut 2020–2021

Maksut

Muskarin lukukausimaksut määräytyvät tunnin pituuden mukaan:
• ryhmät 45 min/vko 135 €
• ryhmät 50–60 min/vko 155 €
• ryhmät yli 60 min/vko 185 €
Poikkeukset:
• sisarusmuskari 45 min/vko 100 € / lapsi
• bändikaruselli 60 min/vko 225 €

Laskutus ja perumisehdot

Maksut ovat lukukausimaksuja, jotka laskutetaan kaksi kertaa lukuvuodessa kahden ensimmäisen opetusviikon jälkeen. Syksyn 2020 lukukausimaksu laskutetaan poikkeuksellisesti kahdessa erässä. Ensimmäinen erä lähetetään viikolla 37 ja toinen viikolla 43. Jos muskarit siirretään etäopetukseen, annetaan etäopetuskerroilta 30 % maksuhuojennusta. Maksuhuojennus annetaan jälkimmäisessä laskussa.

Kesken lukukauden aloittaneet muskarilaiset laskutetaan aloituspäivän mukaan ja laskussa otetaan huomioon lyhyempi lukukausi.

Ilmoittautuminen koskee koko lukuvuotta. Mahdolliset lopettamiset kesken kauden otamme laskutuksessa huomioon siitä lähtien, kun oppilaspaikka on peruttu sähköpostitse osoitteeseen muskari@pmo.fi. Jos oppilas ei jatka muskarissa kevätlukukaudella, tulee siitä ilmoittaa viimeistään sunnuntaina 13.12.2020, jotta vapautunutta paikkaa voidaan tarjota jonossa seuraavalle.

Maksujärjestelyt

Muskarin lukukausimaksuun ei ole mahdollista saada alennusta, mutta laskun voi maksaa 2–5 erässä. Ensimmäinen erä tulee kuitenkin olla maksettuna viimeistään laskun eräpäivänä. Erien lukumäärä ja muut maksupäivät voidaan sopia oppilaskohtaisesti.
Maksujärjestelystä sovitaan ennen laskun eräpäivää sähköpostitse apulaisrehtori Niina Haapasen kanssa (laskutus@pmo.fi).