Opetussuunnitelmat

Laaja oppimäärä

Opetussuunnitelma

Laajan oppimäärän oppilailla opiskelu sisältää viikoittaiset pääaineen (soitin tai laulu) tunnin, orkesterin tai muun ryhmäsoiton ja 10 v. alkaen myös soittamista tukevan musiikin hahmotuksen tunnin sekä säännöllisen itsenäisen kotiharjoittelun.

Opintoihin haetaan oppilasvalinnan kautta. Oppilaille, jotka eivät tule valituiksi laajaan oppimäärään, pyritään tarjoamaan yleisen oppimäärän oppilaspaikka joko yksilö- tai ryhmäopetuksessa.

Lukukausimaksu on 335 € (670 € lukuvuodessa).

Yleinen oppimäärä

Opetussuunnitelma

Yleisen oppimäärän oppilailla (myös Suzuki-opetus) opiskelu sisältää viikoittaisen pääaineen tunnin yksilö- tai ryhmäopetuksessa. Lisäksi oppilas voi valita soittoryhmän ja/tai musiikin hahmotuksen tunnin.

Opintoihin ilmoittaudutaan. Oppilaspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä sitä mukaa kun paikkoja vapautuu (poikkeuksina pop/jazz-laulu ja rytmimusiikkipiano, joihin oppilaat otetaan keväisin oppilasvalinnan kautta).

Lukukausimaksu 335–920 € määräytyy soittotunnin pituuden (15–60 min) mukaan, esimerkiksi 30 minuutilla lukukausimaksu on 555 €.  Kaikki ajantasaiset hinnat näet täältä.