Tampere

Tampereella on opetusta kaikissa oppiaineissa.

Eteläpuisto 4

Päätoimitalo
Toimisto
Konserttisali
Soiton- ja laulunopetus
Musiikin hahmotus
Muskari eli musiikkileikkikoulu: bändikaruselliryhmät
– kulkuohje: bändikaruselli pidetään talon alakerrassa. Käynti puistonpuoleisesta sivuovesta ja portaat alas. Bändikaruselli on heti oikealla olevan käytävän päässä.

Pysäköinti
Eteläpuisto 4:n piha-alueella on pysäköinti sallittu vain henkilökunnalle. Ns. jättöparkki puolen tunnin pysäköintikiekkopaikalla on Kurilankadun itäpäässä. Kurilan toimitalon takana, entisen kulkutautisairaalan rakennuksen edessä on pysäköintipaikkoja, joita oppilasperheet voivat käyttää.

Kurilankatu 2

Soiton- ja laulunopetus
Musiikin hahmotus
Orkesterisali
Muskari eli musiikkileikkikoulu
– kulkuohje: Kurilan toimitalo on punatiilinen rakennus päätalon Eteläpuisto 4:n vieressä. Sisäänkäynti muskariin on Papinkadun puoleisesta päätyovesta. Heti oikealla on odotustila, josta opettaja tulee hakemaan lapset tunnille. Lastenvaunut voi jättää ulos vaunuparkkiin.

Pysäköinti
Ns. jättöparkki puolen tunnin pysäköintikiekkopaikalla on Kurilankadun itäpäässä. Kurilan toimitalon takana, entisen kulkutautisairaalan rakennuksen edessä on pysäköintipaikkoja, joita oppilasperheet voivat käyttää. Opiston päätoimitalon Eteläpuisto 4:n piha-alueella on pysäköinti sallittu vain henkilökunnalle.

Satamakatu 18

Suzuki-opetus

Tylli, Hallituskatu 30

Konserttisali ja opetusluokkia

Aleksanterin koulutalo, Hallituskatu 26

Opetustiloihin on sisäänkäynti on rakennuksen kirkon puoleisesta päätyovesta.
Muskari eli musiikkileikkikoulu: rytmiikkaryhmä
– portaat ylös kolmanteen kerrokseen, jonka aulasta opettaja hakee tunnille.
Kuorojen harjoitukset