Haetaan kahta musiikin hahmotuksen opettajaa

Päivitetty 3.2.2021

Pirkanmaan musiikkiopisto hakee 1.8.2021 alkaen toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin kahta innostavaa musiikin hahmotusaineiden opettajaa. Toimimme Tampereella, Kangasalla, Ylöjärvellä ja Hämeenkyrössä.

Etsimme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja omaavia opettajia, joilla on aktiivinen ja kehittävä ote kollegiossa ja työyhteisössä. Opettajilla tulee olla taitoa ja halua luoda siltaa hahmotusaineiden, instrumentti- ja yhteismusisointiopintojen välille. He tuntevat ja hallitsevat pedagogisten sovellusten käytön osana opetustaan. Arvostamme monipuolista työkokemusta musiikin hahmotusaineiden opettamisesta ja kykyä opettaa kaikentasoisia ja -ikäisiä oppilaita.

Hakuaika päättyy su 14.3.2021 klo 24. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei käsitellä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus, josta ilmenee koulutuksesi, työkokemuksesi ja pedagogiset vahvuutesi sekä CV osoitteeseen rekry@pmo.fi. Lisätietoja :
apulaisrehtori Niina Haapanen, p. 050 472 7005, niina.haapanen@pmo.fi
muha-kollegion pj Olli Harala, p. 0400 622 996, olli.harala@pmo.fi

Kelpoisuusvaatimus:
Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Eduksi katsotaan myös opettajan pedagogiset opinnot (60 op). Palkkaus, työaika ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti.