Lapsikuoro Tactus ja Nuorisokuoro Sympaatti ottavat uusia laulajia!

Tiedote 19.8.2020

Pirkanmaan musiikkiopiston kuorojen syyskausi on alkamassa ja kuoroihin otetaan uusia laulajia.

Lapsikuoro Tactus

on iloinen kuoro 3.-6.-luokkalaisille tytöille ja pojille. Kuoro harjoittelee tiistaisin klo 16.15–17.45 Aleksanterin koululla. Tactuksessa harjoitellaan hyvää äänenkäyttöä laulamisessa ja monipuolista 2- ja 3-äänistä ohjelmistoa. Viime vuosien monipuolisiin esiintymiskokemuksiin kuuluvat mm. yhteistyö Pikku Kakkosen kanssa ja esiintyminen Raskasta joulua -konsertissa.

Tule mukaan! Täytä ilmoittautumislomake osoitteessa pmo.eepos.fi viimeistään su 23.8.
Tactuksen koelaulut pidetään torstaina 26.8. klo 17–19 välillä Aleksanterin koululla. Tarkempi aika lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse ma 24.8.

Nuorisokuoro Sympaatti

on moniäänistä ja vaativaakin musiikkia laulava yläkoulu- ja lukioikäisten tyttökuoro, joka harjoittelee tavoitteellisesti ja on esiintynyt omien konserttien lisäksi mm. Tampere Filharmonian sekä poikakuoro Pirkanpoikien kanssa. Sympaatti tekee myös ulkomaanmatkoja kilpailuihin sekä festivaaleille.

Sympaatti harjoittelee tiistaisin klo 18–20 Aleksanterin koululla sekä noin kerran kuussa pidettävillä laululeireillä. Esiintymisiä ja niihin liittyviä lisäharjoituksia on myös kausittain useita.

Sympaattiin otetaan laulajat koelaulujen kautta, jotka pidetään torstaina 26.8. klo 17–19 välillä Aleksanterin koululla. Tarkempi aika lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse ma 24.8.
Koelauluissa kuoroon testataan hakevien ääniala ja nuotinlukutaitoa prima vista -laulutehtävällä sekä äänessä pysymistä laulutehtävällä, jossa hakija laulaa melodian kansanlauluun ”On suuri sun rantas’ autius” osana neliäänistä kvartettia.

Kiinnostuitko? Täytä ilmoittautumislomake osoitteessa pmo.eepos.fi viimeistään su 23.8.

 

Lisätiedot:
Timo Saarinen
apulaisrehtori
Pirkanmaan musiikkiopisto
timo.saarinen@pmo.fi
puh. 0400 650 255