4-vuotiaiden ryhmät

Ryhmien ajat ja opetuspaikat näet muskarin lukujärjestyksestä.

Maksut, laskutustiedot ja perumisehdot näet täältä.

Musiikkiseikkailu
(3–4-vuotiaat)

Sukelletaan yhdessä musiikin elämykselliseen maailmaan jo itsenäisesti ilman omaa vanhempaa! Muskarissa pyritään hahmottamaan musiikillisia peruskäsitteitä, esim. perussyke, hidas-nopea, tauko musiikissa ja hiljainen-voimakas. Niihin tutustutaan mukaansa tempaavien tarinoiden, ääni- ja rytmileikkien avulla sekä monipuolisesti soittaen, laulaen, liikkuen ja kuunnellen.

Musiikkiseikkailu 3-v.

Soitinseikkailu
(4–6-vuotiaat)

Lähdetään yhdessä seikkailemaan valloittavan kanteleen ja nokkahuilun maailmaan! Tunneilla soitetaan myös monipuolisesti melodia- ja rytmisoittimia. Soitinseikkailussa tutustutaan elämyksellisesti musiikillisiin käsitteisiin sekä harjoitellaan leikkien ja liikkuen nuotteja ja rytmejä. Ryhmässä kannustetaan luovaan musiikin tekemiseen ja improvisointiin. Tunnilla on käytössä musiikkiopiston kanteleet. Nokkahuilut/ukulelet hankitaan syksyllä erillisten ohjeiden mukaisesti.

Soittoryhmät 5-v.

Sisarusmuskari
(0–4-vuotiaat)

Tule iloitsemaan musiikista koko perheen voimin! Tunnilla tutustutaan monipuolisesti musiikkiin mm. laulaen, loruillen, kuunnellen, soittaen, liikkuen ja tanssien. Sisarusmuskariin osallistuu 1-2 aikuista perheen lasten kanssa.

Sisarusmuskari 0-4-v.