4-vuotiaiden ryhmät

Ryhmien ajat ja opetuspaikat näet ilmoittautumissivulta.

Maksut, laskutustiedot ja perumisehdot näet täältä.

Musiikkiseikkailu
(3–4-vuotiaat)

Sukelletaan yhdessä musiikin elämykselliseen maailmaan jo itsenäisesti ilman omaa vanhempaa! Muskarissa pyritään hahmottamaan musiikillisia peruskäsitteitä, esim. perussyke, hidas-nopea, tauko musiikissa ja hiljainen-voimakas. Niihin tutustutaan mukaansa tempaavien tarinoiden, ääni- ja rytmileikkien avulla sekä monipuolisesti soittaen, laulaen, liikkuen ja kuunnellen.

Musiikkiseikkailu 3-v.

Soitinseikkailu
(4–6-vuotiaat)

Lähdetään yhdessä seikkailemaan valloittavan kanteleen ja nokkahuilun maailmaan! Tunneilla soitetaan myös monipuolisesti melodia- ja rytmisoittimia. Soitinseikkailussa tutustutaan elämyksellisesti musiikillisiin käsitteisiin sekä harjoitellaan leikkien ja liikkuen nuotteja ja rytmejä. Ryhmässä kannustetaan luovaan musiikin tekemiseen ja improvisointiin. Tunnilla on käytössä musiikkiopiston kanteleet. Nokkahuilut hankitaan syksyllä erillisten ohjeiden mukaisesti.

Soittoryhmät 5-v.

Sisarusmuskari
(0–4-vuotiaat)

Tule iloitsemaan musiikista koko perheen voimin! Tunnilla tutustutaan monipuolisesti musiikkiin mm. laulaen, loruillen, kuunnellen, soittaen, liikkuen ja tanssien. Sisarusmuskariin osallistuu 1-2 aikuista perheen lasten kanssa.

Sisarusmuskari 0-4-v.