8-vuotiaiden ryhmät

Ryhmien ajat ja opetuspaikat näet ilmoittautumissivulta.

Maksut, laskutustiedot ja perumisehdot näet täältä.

Bändikaruselli
(7–8-vuotiaat)

Pistetään bändi pystyyn! Tunnille ovat tervetulleita 7–8-vuotiaat lapset, joita kiinnostavat bändisoitto ja rytmimusiikki. Bändikarusellissa käydään kerran viikossa ja lukuvuoden aikana tutustutaan kaikkiin bändisoittimiin. Tunnilla käytetään musiikkiopiston soittimia; kitaraa, bassoa, kosketinsoittimia ja rumpuja.
Jammaillaan ja lauletaan yhdessä!

Bändikaruselli 7-8-vuotiaat

Lauluryhmä (6–8-vuotiaat)

Lalalaa! Miten tuuli ulvoo? Kuinka hiiri kuiskaa? Miltä kuulostaa sammakon kurnutus? Tule mukaan laulamaan ja kokeilemaan yhdessä mitä kaikkea äänellä voi tehdä.

Lauluryhmässä opetellaan leikkien laulun perusasioita, mietitään miten ääni syntyy ja tutustutaan oman äänen ja kehon hallintaan. Tunneilla liikutaan, lauletaan ja tanssitaan yhdessä sekä käydään läpi musiikin peruselementtejä.

Tavoitteena on tutustua lauluun instrumenttina ja kokea yhdessä laulamisen riemua.

Lapset laulaa

Musajengi
(6–9-vuotiaat)

Hyppää mukaan musisoimaan! Musajengissä soitetaan yhdessä kavereiden kanssa. Tunneilla soitetaan ja rytmitellään mm. kanteleilla, rytmisoittimilla, pianolla, nokkahuilulla ja laattasoittimilla. Musajengissä sävelletään ja improvisoidaan helppoja melodioita yksin ja yhdessä sekä tutustutaan leikinomaisesti nuotteihin ja rytmisymboleihin. Erilaiset orkesteri- ja bändisoittimet tulevat tutuksi, kun heittäydytään eri musiikkityylien maailmaan.

Musajengi

Rytmiikka
(6–8-vuotiaat)

Cha-bum! Keho soimaan! Rytmiikkatunneilla opetellaan kehorytmejä hauskasti ja luovasti sekä soitetaan erilaisia komppeja. Tunnit koostuvat monipuolisesta musiikkiliikunnasta ja sisältävät soittamista, laulamista, loruilua ja räppäämistä. Rytmitajun kehittäminen luo perustaa kaikelle musisoinnille, liikkumiselle ja hahmotuskyvylle. Rytmiikka sopii erinomaisesti myös valmennukseksi mahdollisiin soitto-opintoihin.

Musaryhmä