Kuulonsuojainten yhteistilaus keväällä 2024

Muista kuulonsuojaus! Oman korvakäytävän muotoon valettavat korvatulpat ovat erittäin käyttömukavat ja vaimentavat ääntä muuttamatta sitä. Ilmoittaudu kevään 2024 yhteistilaukseen viimeistään 7.4. lomakkeella https://bit.ly/kuulosuojaintilaus2024. Korvatulpat toimittaa Kuulotekniikka Oy, jolta varataan henkilökohtainen valostenottoaika. Hinta on 170 € / pari sisältäen alv (ovh 249 €), valostenoton, yksilölliset ACS PRO -kuulosuojaimet suodattimineen , pehmeän säilytyspussin, huolto- ja käyttöohjeet, puhdistustyökalun ja voiteen.

Huomioitavaa

Muotoonvalettavat tulpat kannattaa hankkia vasta sitten, kun ns. kasvupyrähdys on ohi, koska myös korvakäytävän muoto muuttuu kasvuvaiheessa ja tulppien käyttöikä voi jäädä näin ollen lyhyeksi. Käytännössä osan yläkouluikäisistä sekä varmuudella lukioikäisten ja heitä vanhempien kannattaa hankkia ne.

Jotta valoksista ja näin myös suojaimista tulevat parhaat mahdolliset, suosittelemme, että ne suojaimia hankkivat henkilöt, joilla on tiedossa taipumus runsaaseen vaikunmuodostukseen, kävisivät tarkistuttamassa ja tarvittaessa puhdistuttamassa korvakäytävänsä terveydenhoitajalla hyvissä ajoin ennen valostenottoa. Runsas vaikku korvakäytävässä estää valostenottamisen. Mahdollisen korvahuuhtelun ja valostenoton väliin on hyvä jäädä vähintään kaksi vuorokautta aikaa.

Lisätiedot

Timo Saarinen
apulaisrehtori
Pirkanmaan musiikkiopisto
puh. 0400 650 255
timo.saarinen@pmo.fi