Jatkamisilmoitus lukuvuodelle 2020-2021

Jatkamisilmoitus täytetään ajalla 30.3.–19.4.

Eepos-portaalissa https://pmo.eepos.fi täytettävällä lomakkeella ilmoitetaan opintojen jatkamisesta tai lopettamisesta. Kuorolaisille on oma lomake. Jos olet epävarma jatkamisesta (esim. odotat opiskelupaikkaa muualta) tai haet opintovapaata, ilmoita jatkavasi. Tarvittaessa keskustele opintoihin ja jatkamiseen liittyvistä asioista oman opettajan kanssa huoltajien etätapaamisviikolla 30.3. alkaen.

Opintoja koskevat muutokset

Ilmoita jatkamisilmoituslomakkeessa, mikäli haet opintovapaata tai muuta muutosta opintoihin. Sivuainetta haetaan erillisellä lomakkeella, joka on myös portaalissa.

Rehtori ilmoittaa päätökset sähköpostitse toukokuun loppuun mennessä. Pääaineen vaihtoa ja sivuainetta hakevat kutsutaan tarvittaessa tapaamaan opettajia.

Lomakkeen täyttäminen

Täytä jatkamisilmoitus verkossa https://pmo.eepos.fi viimeistään su 19.4.2020. Mikäli kirjautumiseen tarvittavat tunnuksesi ovat kadonneet, voit pyytää ne sähköpostitse info@pmo.fi.

Huom! Ilmoittautumisen voi tehdä vain Eepos-palvelussa. Älä lähetä jatkamistietoja sähköpostilla tai muulla tavoin.

Jos haluat myöhemmin muuttaa jatkamisilmoituksessa antamiasi tietoja, ilmoita muutokset Niina Haapaselle, niina.haapanen@pmo.fi.