Jatkamisilmoitus lukuvuodelle 2023–2024

Täytä jatkamisilmoitus ajalla 17.–24.4.2023

Nykyisten oppilaiden jatkamis/-lopettamisilmoitus lukuvuodelle 2023–2024 tehdään sähköisesti ma 17.4. – ma 24.4.2023 Eepos-palvelussa (https://pmo.eepos.fi). Jos et ole hetkeen käyttänyt Eeposta, se pyytää sinua tarkistamaan henkilötietosi ennen kuin pääset täyttämään lomaketta. Tarkista myös kuvaus- ja julkaisulupasi.

Kirjautumista varten tarvitaan tunnukset. Ohje niiden luomisesta lähetetään ke 5.4. niille tänä lukuvuonna aloittaneille oppilaille, joilla tunnuksia ei vielä ole. Uuden tunnuksen ohje lähetetään sähköpostitse alaikäisen ensisijaiseksi merkitylle huoltajalle tai täysi-ikäiselle oppilaalle itselleen. Viestin lähettäjä on Eepos-postitus (no-reply@eepos.fi). Aiemmin aloittaneet oppilaat käyttävät vanhoja tunnuksiaan.

Jos tunnuksesi ovat kadonneet, ota sähköpostitse yhteyttä toimistosihteeri Mari Perkiöön, mari.perkio@pmo.fi. Mari päivystää pe 28.4. klo 19 saakka, puh. 050 3199 200.

Tarkemmat täyttöohjeet

Eepos-palvelussa (https://pmo.eepos.fi) täytettävällä lomakkeella ilmoitetaan opintojen jatkamisesta tai lopettamisesta. Huomaa, että myös opintojen lopettaminen ilmoitetaan lomakkeella.

Jos olet epävarma jatkamisesta (esim. odotat opiskelupaikkaa muualta), ilmoita silti jatkavasi. Jatkamispäätöksen voi perua ilman peruutusmaksua 10.8. saakka. Tarvittaessa keskustele opintoihin ja jatkamiseen liittyvistä asioista oman opettajasi kanssa.

Ryhmäaineet: Orkestereihin, kuoroihin, bändeihin ja musiikin hahmotuksen ryhmiin ei tarvitse ilmoittautua.

Opintoja koskevat muutokset

Ilmoita jatkamisilmoituslomakkeessa, mikäli haet opintovapaata tai muuta muutosta opintoihin. Sivuainetta voi hakea, kun pääaineen opinnot ovat edenneet vähintään perusopinnot 4:n tasolle.

Rehtori ilmoittaa päätökset sähköpostitse viimeistään 9.6. Pääaineen vaihtoa ja sivuainetta hakevat kutsutaan tapaamaan opettajia.

Huomaa

Huom! Ilmoittautumisen voi tehdä vain Eepos-palvelussa. Älä lähetä jatkamistietoja sähköpostilla tai muulla tavoin.

Jos haluat muuttaa jatkamisilmoituksessa antamiasi tietoja, älä täytä ilmoitusta Eepoksessa uudelleen, vaan ilmoita muutokset Niina Haapaselle, niina.haapanen@pmo.fi.