Jatkamisilmoitus lukuvuodelle 2022–2023

Täytä jatkamisilmoitus ajalla 1.–8.4.2022

Nykyisten oppilaiden jatkamis/-lopettamisilmoitus lukuvuodelle 2022–2023 tehdään sähköisesti pe 1.4. – pe 8.4.2022 Eepos-palvelussa (https://pmo.eepos.fi). Jos et ole hetkeen käyttänyt Eeposta, se pyytää sinua tarkistamaan henkilötietosi ennen kuin pääset täyttämään lomaketta. Tarkista myös kuvaus- ja julkaisulupasi.

Kirjautumista varten tarvittavat tunnukset lähetetään ke 30.3. niille tänä lukuvuonna aloittaneille oppilaille, joilla tunnuksia ei vielä ole. Tunnukset lähetetään sähköpostitse alaikäisen ensisijaiseksi merkitylle huoltajalle tai täysi-ikäiselle oppilaalle itselleen. Viestin lähettäjä on Eepos-postitus (postitus@eepos.fi). Aiemmin aloittaneet oppilaat käyttävät vanhoja tunnuksiaan.

Jos tunnuksesi ovat kadonneet, ota sähköpostitse yhteyttä toimistosihteeri Mari Perkiöön, mari.perkio@pmo.fi.

Tarkemmat täyttöohjeet

Eepos-palvelussa (https://pmo.eepos.fi) täytettävällä lomakkeella ilmoitetaan opintojen jatkamisesta tai lopettamisesta. Huomaa, että myös opintojen lopettaminen ilmoitetaan lomakkeella.

Jos olet epävarma jatkamisesta (esim. odotat opiskelupaikkaa muualta), ilmoita silti jatkavasi. Jatkamispäätöksen voi perua ilman peruutusmaksua 10.8. saakka. Tarvittaessa keskustele opintoihin ja jatkamiseen liittyvistä asioista oman opettajasi kanssa.

Ryhmäaineet: Orkestereihin, kuoroihin ja bändeihin ei tarvitse ilmoittautua. Musiikin hahmotuksen jatkoilmoittautuminen tehdään myöhemmin.

Opintoja koskevat muutokset

Ilmoita jatkamisilmoituslomakkeessa, mikäli haet opintovapaata tai muuta muutosta opintoihin. Sivuainetta voi hakea, kun pääaineen opinnot ovat edenneet vähintään perusopinnot 4:n tasolle.

Rehtori ilmoittaa päätökset sähköpostitse toukokuun loppuun mennessä. Pääaineen vaihtoa ja sivuainetta hakevat kutsutaan tapaamaan opettajia pääsääntöisesti 19.–20.4.

Huomaa

Huom! Ilmoittautumisen voi tehdä vain Eepos-palvelussa. Älä lähetä jatkamistietoja sähköpostilla tai muulla tavoin.

Jos haluat muuttaa jatkamisilmoituksessa antamiasi tietoja, älä täytä ilmoitusta Eepoksessa uudelleen, vaan ilmoita muutokset Niina Haapaselle, niina.haapanen@pmo.fi.