Jatkamisilmoitus lukuvuodelle 2021–2022

Täytä jatkamisilmoitus ajalla 12.–18.4.2021

Nykyisten oppilaiden jatkamis/-lopettamisilmoitus lukuvuodelle 2021–2022 tehdään sähköisesti ma 12.4. – su 18.4.2021 Eepos-portaalissa (https://pmo.eepos.fi). Jos et ole hetkeen käyttänyt Eeposta, se pyytää sinua tarkistamaan henkilötietosi ennen kuin pääset täyttämään lomaketta. Tarkista myös kuvaus- ja julkaisulupasi ja lue niiden päivitetty teksti.

Kirjautumista varten tarvittavat tunnukset lähetetään to 8.4. niille tänä lukuvuonna aloittaneille oppilaille, jotka eivät vielä ole saaneet niitä. Tunnukset lähetetään sähköpostitse alaikäisen ensisijaiseksi merkitylle huoltajalle tai täysi-ikäiselle oppilaalle itselleen. Viestin lähettäjä on Eepos-postitus (postitus@eepos.fi).

Jos tunnuksesi ovat kadonneet, ota sähköpostitse yhteyttä apulaisrehtori Niina Haapaseen niina.haapanen@pmo.fi.

Tarkemmat täyttöohjeet

Eepos-portaalissa täytettävällä lomakkeella ilmoitetaan opintojen jatkamisesta tai lopettamisesta. Kuorolaisille on oma lomake. Huomaa, että lomakkeen täyttämättä jättäminen ei ole ilmoitus opintojen lopettamisesta.

Jos olet epävarma jatkamisesta (esim. odotat opiskelupaikkaa muualta), ilmoita jatkavasi. Jatkamispäätöksen voi perua ilman peruutusmaksua 5.8. saakka. Tarvittaessa keskustele opintoihin ja jatkamiseen liittyvistä asioista oman opettajasi kanssa huoltajien etätapaamisviikolla 12.–16.4.2021.

Opintoja koskevat muutokset

Ilmoita jatkamisilmoituslomakkeessa, mikäli haet opintovapaata tai muuta muutosta opintoihin. Sivuainetta haetaan erillisellä lomakkeella, joka on myös portaalissa.

Rehtori ilmoittaa päätökset sähköpostitse toukokuun loppuun mennessä. Pääaineen vaihtoa ja sivuainetta hakevat kutsutaan tarvittaessa tapaamaan opettajia.

Huomaa

Huom! Ilmoittautumisen voi tehdä vain Eepos-portaalissa. Älä lähetä jatkamistietoja sähköpostilla tai muulla tavoin.

Jos haluat muuttaa jatkamisilmoituksessa antamiasi tietoja, älä täytä ilmoitusta Eepoksessa uudelleen, vaan ilmoita muutokset Niina Haapaselle, niina.haapanen@pmo.fi.