Hakuohjeet 2020

Lisätietoa kuoroihin hakeville

Päivitetty 5.5.2020

Lapset ja nuoret voivat opiskella kuorolaulua Lapsikuoro Tactuksessa ja sen jälkeen Nuorisokuoro Sympaatissa. Tactukseen otetaan tällä hetkellä 2.–5. luokalla olevia laulutaitoisia tyttöjä ja poikia. Sympaattiin otetaan tällä hetkellä 6. luokalla, yläkoulussa tai lukiossa olevia laulutaitoisia tyttöjä, joille nuotinlukukaan ei ole vierasta.

Hakujärjestelyt 2020

Hakuaikaa on jatkettu ja se päättyy sunnuntaina 16.8. Koelaulut pidetään sen jälkeen elokuun loppuun mennessä.

Koelaulut

Tactuksen koelaulussa hakija esittää vapaavalintaisen laulun ilman säestystä. Lisäksi testataan hakijan äänialaa ja musikaalisuutta.

Sympaatin koelaulussa hakija laulaa laulun On suuri sun rantas autius melodiaäänen osana neliäänistä kvartettia. Lisäksi testataan hakijan nuotinlukutaitoja, äänialaa ja musikaalisuutta.

Lisätietoja koelauluista antaa kuorojen johtaja Emmi Kleemola, puh. 044 379 1273, emmi.kleemola@pmo.fi.

Kuoroissa opiskelu

Tactus harjoittelee tiistaisin klo 16.15–17.45 Aleksanterin koululla. Lisäksi pidetään kuoroleiri 2–4 kertaa vuodessa.

Sympaatti harjoittelee tiistaisin klo 18–20 Aleksanterin koululla. Lisäksi kuoro harjoittelee noin kerran vuodessa viikonloppuleirillä ja noin kerran kuussa sunnuntaisin pidettävillä laululeireillä (4 tuntia).

Kuorojen lukukausimaksu on 60 € (lukuvuodessa 120 €). Pirkanmaan musiikkiopistossa jo soitinoppilaina olevilta maksua ei peritä. Halutessaan kuorolaisilla on mahdollisuus päästä musiikkiopiston musiikin hahmotusaineiden ryhmiin.