Pähkähullu professori ja aikakone

Monitaiteinen päiväkesäleiri 7–9-vuotiaille lapsille
ke 7.6. – to 8.6.2023 klo 9–15
Pirkanmaan musiikkiopistolla (ke) ja Suomen Teatteriopistolla (to)

Päivitetty 9.5.2023

Pähkähullu professori rakentaa kummallista aikakonetta, jonka kautta voi solahtaa taiteessa niin menneeseen kuin tulevaan. Lähde mukaan hauskaan seikkailuun yhteismusisoinnin, musiikkiliikunnan ja musiikillisen keksinnän keinoin!

Leirin ensimmäinen päivä on keskiviikkona 7.6. Pirkanmaan musiikkiopistolla Kurilankatu 2:n toimitalossa. Leirille voi osallistua minkä tahansa soittimen soittaja soitin mukanaan tai ilman sitä. Opettajina ovat Maria Heinonen (piano), Noora Laiho (kantele) ja Marianne Roponen (sello). Yhdessä heidän kanssaan valmistaudutaan aikamatkailuun musiikin avulla.

Toisena päivänä torstaina 8.6. leiriläiset osallistuvat taiteen perusopetusoppilaitosten yhteiseen päivään Suomen Teatteriopistolla (os. Sukkavartaankatu 9, Tampere). Luvassa on kaikille osallistujille yhteisiä työpajoja musiikista (Pirkanmaan musiikkiopisto), teatteri-ilmaisusta (Suomen Teatteriopisto), kuvataiteesta (Sara Hildén -akatemia) sekä sirkuksesta (Sorin Sirkus). Päivä päättyy esitykseen, jota huoltajat ja sisarukset ovat tervetulleita seuraamaan.

Hinta

Leirimaksu 90 euroa sis. lämpimän lounaan molempina päivinä.

Ilmoittautuminen

Sitova ilmoittautuminen viimeistään su 28.5. lomakkeella https://bit.ly/aikakoneleiri.
Leirille otetaan 24 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiri toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 12. Leirin toteutuminen vahvistetaan ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä ma 29.5.

Lisätiedot

Timo Saarinen
apulaisrehtori
timo.saarinen@pmo.fi